Hvordan/Hvorfor Tuning?

Chiptuning Er ikke en korrekt ordlyd pr i dag, Da det stammer fra tiden da man loddet inn ny chip i motorstyringen, vi liker bedre å kalle det Tuning eller Optimalisering.

Tuning betyr å modifisere/endre Motorstyringens/Microhippen's programvare/software i kjøretøyets elektroniske styreenhet/hjerne (ECU) for å oppnå Renere utslipp, bedre drivstoffefektivitet, bedre ytelse og ikke minst mere og bedre kraft,
 
Moderne elektroniske styreenheter kan  programmeres gjennom diagnosekontakten. For at denne prosessen skal kunne utføres på en sikker og trygg måte bruker vi selvfølgelig Lisensiert profesjonelt verktøy levert og produsert av verdensledende globale selskap innen dette felt.

Det finnes mange leverandører, Mange er gode men det finnes også mye utstyr, verktøy og leverandører rundt om som ikke har lovlige lisenser,  100% Trygghet er en selvfølge ved bruk av oss som leverandør

Garanti gis på levert/solgt produkt samt arbeid.

Kjøretøy med turbo har normalt større potensiale en en ordinær sugemotor.

Tuning Gjennom oss er ikke trimming, Fabrikkens spesifikasjoner blir ikke overskredet og du vil normalt beholde motorens oppgitte serviceintervaller.

Informasjon For ytterligere informasjon og spørsmål ta gjerne kontakt